Ett riktigt Lidköpingsföretag sedan 1936

Historia:

Företaget bedriver verksamhet inom plåtslageribranschen sedan 1936, då bröderna Ivar och Erik Sjöholm startade firman i centrala Lidköping

1975 övertog Eriks söner Jan-Erik och Jerry Sjöholm och drev den vidare i samma anda fram till 2006 då man sålde firman vidare till Johan Jondell som är fostrad som lärling sedan tidiga tonår hos Jan-Erik och Jerry.

Nutid:

Vi har som policy att alltid finnas till hands, att finnas på plats för besökande eller på telefon och att ställa upp om kunden har brådskande ärenden. Vår nya maskinpark, som är en av regionens absolut modernaste, är av såkallad ”Green-line” variant, vilket innebär att dom är oerhört energieffektiva samt framtagna på ett miljövänligt sätt. Vi har även aktivt valt grön el till vår förbrukning. Vi är placerade ”mitt i stan” vid en av Lidköpings större ringleder, alldeles bredvid Råda-rondellen. Detta gör också att vi kan minimera vår restid, miljöpåverkan och kostnad på resor till och från arbetsplatserna som idag är till majoritet inom Lidköpings kommun. Vår verkstad är alltid bemannad på arbetstid för att säkerhetsställa en snabb och hög servicenivå.

Vi utför "Allt vad till yrket hörer", det vill säga SMÅ såväl som STORA arbeten.

Dit hör alla former av tak- och vägg-plåtslageri, men även takskydd och snöräcken, ventilations- och isolerings-arbeten, enklare smidesarbeten, tillverkning av skyddsanordningar vid maskiner, tegelinlagningar på tak, snöskottning av tak m.m. Vi lägger även PVC-duk.

Listan kan göras lång, men kort sagt ring oss först.

Framtid:

Vi har som mål att i framtiden fortsätta att lokalt leda utvecklingen inom branschen och att fortsätta vara den mest seriösa och trygga plåtslagaren att samarbeta med i Lidköpingsregionen.

Vi kommer att fortsätta att utbilda vår personal för att ligga i absoluta framkanten med miljö, säkerhet och kompetensbevis. Man ska som kund känna sej trygg med oss som partner och veta att killarna man får hem till sig har alla nödvändiga utbildningar och kompetensbevis.

Vi har också som mål att fortsätta vårt arbete för en bättre miljö genom att bla utöka vår källsortering och enbart äga miljövänliga och moderna bilar med partikelfilter och låga utsläpp.


Nu är vintern här!

Ni vet väl att vi är proffs på snöröjning både på tak och garageuppfarter!? Hängande istappar och halkiga uppfarter är inget problem för oss! Med mångårig erfarenhet, rätt utbildningar och modern maskinpark så fixar vi jobbet!

 

Vi är även återförsäljare och sakkunniga på takskydd och snörasskydd!


Gamla bilder

Länkar